Uşakspor’da beceri astronomi ve kadroya takviye

Ilişki haset Diyarbekir Spor ile oynayacağı maç ile lige sezona başlayacak olan Uşakspor, kadrosunu 3 bakir futbolcu ve 4 teknik adamla güçlendirdi.

Daha evvel 14 futbolcuya imza attıran Uşakspor Sportif Hizmetler A.Ş, Bucaspor, Galatasaray ve Başakşehir giyen zinde milli sağlıklı sert Maksat Şenel (19), Alman ve İngiliz ekiplerinde minval giyen stoper Eğlence Kahraman (25), henüz evvel Sandıklıspor, Bodrumspor, Batman Petrol, Soma Spor, Uray Derincespor ve Kuşadası Gençlikspor formaları giyen sol ayaklı ölçülü saha oyuncusu Mehmet Kapalı (29) ile anlaştığını duyurdu. Ayrıca alt yapıdan yetişen tüvana kesici Süleyman Emre Ödemiş ile üstelik aç sözleşmeye imza atıldığı açıklandı.

Daha ilk Maharet Yönetmen olarak Bülent Atak ve Sportif Direktör adına Recep Yazıcı ile anlaşan Kırmızı siyahlı yönetim ustalık kadroyu kaleci antrenörü Şehmus Demir, atletik başarım antrenörü Ahmet Elem, performans analiz antrenörü Yenmiş Çağan ve 3 yıldır Uşakspor’da apotr antrenör adına görev yapan Celal Karakaş ile güçlendirdi. – UŞAK

Share: