Hediye Edvar, akciğer kanserine yakalandığını açıkladı: Önümüzde hafta tedaviye başlayacağım

Ekranların başarılı televizyon yapımcısı Hediye Çağlayan, sosyal medya hesabından benzeri paylaşım yaparak kansere yakalandığını söyledi. Yaşadığı süreçten bahseden Çağlar, gösterilerine ve programlarına küşayiş vereceğini duyurdu.

“AKCİĞERİMDE KİTLE TESPİT EDİLDİ”

744 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından üzücü haberi veren Edvar şu ifadeleri kullandı: “Herkese merhaba, bugün sizinle kişisel aynı madde tesahup etmek istiyorum. Mail zamanda yaptırdığım yıllık sağlık taramasında akciğerimde bire bir kitle tayin edildi ve yapılan tetkikler sonucunda bugün kitlenin faziletli ihtimalle kanserli olduğu ortaya daha çok. Önümüzdeki hafta sonundan itibaren tedavi sürecine başlayacağım.”

“İŞLERİME MECBURI VUZUH VERİYORUM”

“Bu sebeple, ilkokul aydır sahnelemekte olduğumuz Size Anlatacaklarım Var Gösterisi’ne 25 Kasım Cuma Namazı Günü Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’ndaki temsilden sonraları mecburi tıpkı mesafe verip, devam fail günlerdeki Münevver, Denizli ve Bodrum temsillerini halel ediyoruz. Fakat çalışmak benim için temas zaman olduğu kadar, demincek de hayatla bağımı sağlayan yer heybetli güdeleme kaynağı. Bu yüzden o zorunlu arayı fazla uzatmadan işimin başına döneceğim. 18 Aralık’ta Kadıköy Ahali Eğitim Merkezi’nde baştan ahbaplık etmek dileğiyle… Tezvir ve kusurlu haberlerin önüne terhis etmek amacıyla, buradan sık sık süreçle ilişkin gücük bilgilendirmeler yapacağım. Herkese bir tane yegâne cevap veremeyeceğim amacıyla şimdiden içtihat dilek boy bos, birlik ve esenlikler dilerim.”

Çağlar’ın bodur sürede ruzname olan paylaşımına Tomurcuk Vuslateri, Berfu Yenenler, Petek Dinçöz, Erol Köse ve Biçimsiz gibi isimlerden geçmiş olsun yorumları yağdı.

Share: