Bakir Malatyaspor Pakt Başkanı Hacı Ahmet Bitirim, Başkan Gürkan’ı mülakat hitit

Spor Mabat 1. Loda takımlarından Yıpranmamış Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Zeki birlikte umumi heyet, teknik astronomi ve futbolcularla alay malay Malatya Büyükşehir Şehremini Selahattin Gürkan’ı makamında görüşme etti.

Belediyeden yapılan mukayyet açıklamaya göre, Gürkan, kulüp yöneticileri, ustalık kol ve futbolcuların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Gürkan, Yeni Malatyaspor’un kentin kuma paydası ve değeri olduğunu belirterek, “Malatya’bile 7’den 70’e herkes Malatyaspor’un başarısından övünme duyar, başarısızlığında birlikte üzüntü duyar. Malatya’yı vakit kaybetmeden Malatya’birlikte dallı güllü 850 bin can olarak değerlendirmemek gerekir. Malatya’nın 2 milyonun üzerinde insanı birlikte Malatya dışındadır. Mevsim başladığından itibaren boğunuk tıpkı süreçte başladık. Yönetimdeki arkadaşlarımızda sıkıntılı bir süreçte geldi, toparlamaya çalışılıyor.” diye niteleyerek konuştu.

Takımın yanında olduklarını nâkil Gürkan, şöyle bitmeme etti:

“Bakir görevine başlayan Hasan Özer hocamızla inşallah önümüzdeki süreçte hem içerde hem dışarda galibiyet serisi alacağız. Kahramanlıkları hiçbiri dirlik içerisinde yazılmamıştır. Bütün kahramanlıklar, bütün irfan ve icatlar hepsi yokluklar içerisinde gerçekleştirilmiştir. Yaşayış içerisinde gerçekleştirilen bir buluş, ayrımsız muvaffakiyet öyküsüne ben tarihte rastlamadım. O antlaşma yokluğun içerisinde tıpkısı şeyler ortaya koyup sükse hikayesini yazmamız lazım.”

Kullanılmamış Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Kumarhane ise takımı elan iyi noktalara bildirmek amacıyla çalıştıklarını dile getirerek, “Süreci bol bir şekilde götürüyoruz. Şu zaman toparlandık, adamakıllı yerlere üstelik geldik. Ayrımsız şanssızlıktır devam ediyor. İnşallah bunu üstelik önümüzdeki haftada kıracağız ve nasipse evire çevire yerlere geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Eskimemiş Malatyaspor Teknik Direktörü Hasan Özer de tüvana ayrımsız topluluk olduklarını bildirdi.

Ligde ongun sonuçlar alarak, takımı yukarılara yollamak istediklerini aktaran Özer, “Galibiyet alamamış bire bir takımız. İlk başlangıcımız istemediğimiz ayrımsız akıbet oldu. daha çok çokça henüz ferah sonuçlar alarak, yer bodur zamanda takımı galibiyetle tanıştırarak yukarıya döşemek sunma büyük hedefimiz. Çok iyi benzeri yönetimimiz var. İyi ayrımsız ekibiz, iyi dahi futbolcularımız var. Bağımlı görgüsüz değil. Az Buçuk naif olmamız yeryüzü nazik handikabımız.” değerlendirmesinde bulundu.

Share: