Fatih Erbakan’dan 6’lı masaya tenkit: “6 ayda tıpkısı arpa kez alamadılar”

Fatih Erbakan’dan 6’lı masaya eleştiri: “6 ayda bire bir rüşvet kat alamadılar”

“6 ayda değişik cumhur reisi adayını ortaya koyabildiler mi?”

“Anadolu’birlikte benzeri hezel var ‘Ölme eşeğim ölme'”

“İlk işi İstanbul Sözleşmesini köylü ifade etmek olanlardan bu millete, bu ülkeye müfit dirimlik mi?”

KARABÜK – Yeniden Zenginlik Partisi Umumi Başkanı Fatih Erbakan, 6’lı masayı eleştirerek, “6 aydan beri ne konuşuyorsunuz, ne yapıyorsunuz beyninde bire bir madde yok. 6 ayda değişik reisicumhur adayını ortaya koyabildiler mi? 6 aydan beri bir rüşvet boyu kat alamadılar” dedi.

Baştan Zenginlik Partisi Karabük İl Başkanlığının 2. Gösterişsiz Umumi Kuruluna akmak amacıyla kente gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, partililere seslendi.

“6 ayda tıpkısı arpa boyu yol alamadılar”

Belediye nikah salonunda partililere hitap fail Erbakan, “Muhalefetteki birbirine benzemez 6 partinin tıpkısı araya gelerek oluşturduğu o acayip yapıdaki sıkıntılara Baştan Refah Partisi kendisine dikkat çekiyoruz ve bunlardan dahi millete hayır gelmeyeceğini anlatım ediyoruz. Onlara üstelik uyarılarımızı yapıyoruz. Ancak masadaki umumi başkanların birinin ifadesiyle ‘masa altından birbirlerini tekmelemekle’ meşguller. Bakın geçtiğimiz Pazar günü bu şeş benzemez yedinci sefer aynı araya geldi. Toplu kendisine yedinci derinti, ayrı ayrı özel görüşmeleri katarsanız 37. misil ayrımsız araya gelmişler. 6 aydan beri hangi konuşuyorsunuz, hangi yapıyorsunuz arasında aynı öz bulunmayan. Tıpkı arpa boyu defa aldıkları yok. Şu konuşu krizden çıkmaya ilgili bir hal önerisi var mı? Bir kaynak paketi açıklayabiliyorlar mı? 6 ayda daha bir reisicumhur adayını ortaya koyabildiler mi? Bereketli bol suret artağan artağan gökçe yazın, bereketli bereketli öz kahve. Ondan sonradan toplandıkları üzere dağılıyorlar. 6 aydan beri tıpkı rüşvet boyu yol alamadılar. Bunlar henüz iktidara gelecekler dahi, muhalefetteyken anlaşamayanalar, masa altından birbirlerini tekmeleyenler, iktidar olunca anlaşacaklar üstelik birbirlerine rejim borçlarını ödeyecekler bile Türkiye’yi geçmişten ne farkı olduğunu anlatamadıkları çift çivi saylav sisteme kalın kafalı döndürecekler da ülkenin meselelerini ele alacaklar dahi milletin derdine çıkar yol olacaklar dahi, Anadolu’bile benzeri bahis var ‘Ölme eşeğim ölme.’ Varsa yoksa birbirlerine rejim ifa. Kim reisicumhur olacak, cumhurbaşkanı yardımcısı ki, başvekil ki, ne icra vekili olacak. Bunlarla uğraşıyorlar” diye konuştu.

“İlk icraatları İstanbul Sözleşmesini izansız aktarmak olacakmış”

Erbakan, konuşmasının devamında ‘6’lı masadan sebep hayır gelmez’ dediklerini açıklayarak, ‘İlk işleri İstanbul Sözleşmesini ansız getirecekler’ ifadesini kullandı. Erbakan, şunları kaydetti:

“İlk işi İstanbul Sözleşmesini dümbelek aktarmak olanlardan bu millete bu ülkeye faydalı sağlık mi? İstanbul Sözleşmesi hangi gelmek, toplumsal cinslik eşitliği emreylemek. Eşcinsellik evlilikleri koca erkeğe, kadın kadına evliklerin yasalı ast yapısını ihdas etmek amacıyla ortaya konulan sözleşmedir. Bu sözleşmeyi gelir gelmez yürürlüğe sokacak 6’lı masa ve o masada oturan, muhafazakar tabana hitap ettiğini söyleyen partili. Sunma çokça da ona umulmayan ediyorum. Zahir o masada oturmaya devam ediyorsun. ‘Efendim Erbakan hocamız da CHP ile koalisyon yaptı’, ya Erbakan sarıklı CHP ile koalisyon yapıp onlara MSP’nin parti programında yazan icraatları yaptırdı. Sen Erbakan öğretmen ile aynı misin Cenabıhak aşkına. O koalisyonda 600 mortocu dil cambazı lisesi ile 5 bin Kur’an kursu açıldı Türkiye’da, senin haberin var mı? CHP ile ortak oldu ama Erbakan sarıklı CHP’yi MSP’nin çizgisine çekti. Sen demincek CHP ile kuma olup, İstanbul Sözleşmesini düşüncesiz getirmeye alet oluyorsun. Zaman vatandaşımız de şunu görüyor kim masa bile sandık da ayrımsız kapıya çıkıyor. İkisinden de bu millete faydalı gelmesi kabil değil.”

Share: