Gözlerindeki detayı fark edenler fotoğraf çektiriyor! Annesi değişik olsun diyerek yakarış etmiş

Kahramanmaraş’ta tezgahtarlık yapan Mehmet Yapıt, iki gözündeki 3 değişik renkle özen çekiyor. Çırılçıplak sol gözü kahverengi ve semavi, sıhhatli gözü ise yeşil olarak dünyaya mevrut Nişane, görenlerin bent odağı oldu.

ANNESİ YAKARIŞ ETMİŞ

Annesinin “oğlum olursa farklı olsun” diye dua ettiğini söyleyen Im, “Annemin evvel önceki 4 kızı olduğu için erkek evladının bile olmasını beklemiş. Annem duasında, ‘Evlatlarımdan oğlum olursa kızlardan değişik olsun’ diyerek yakariş etmiş” dedi.

VAN KEDİSİNE BENZETİYORLAR

İlgi çekmekten mutlu olduğunu söyleyen Mehmet Im, “Gözlerim mülevven, abimin da saçı parafin ergin. Sol gözüm kahverengi ve mavi, sıhhatli gözüm ise yeşil. Van kedisi olduğumu söyleyen çokça oluyor. Kızlar ve çocukların de dikkatini çekiyor. Alelhusus beş hocam sunma ön sıraya oturturdu beni gördüğünde bahtiyar olduğunu söylerdi” dedi.

GÖRME KAYBI ARTINCA MALULEN EMEKLİ OLDU

2007 yılından sonradan müşahede rahatsızlığında oluştuğunu bile ifade fail Iz, “Müşahede kaybım, yüzdelik 36’dan yüzdelik 70’lere çıkınca malulen zahmetli oldum. Göz tabakası incelmesi varmış ve aktarım olması lazım deniliyor amma zat ihtiyacımı karşılıyorum. Haddinden Fazla şükür bu şekilde yaşıyorum” diye konuştu.

Share: